dissabte, 7 de juny de 2008

MES RECICLATGE


PINXO DE FILET DE RUC AMB BOLETS
Ingredients i explicació:
(Per a 4 persones)
- 150 grams de filets de ruc,
- 150 grams de bolets de Canalda,
- 2 cullerades de salsa de soja,
- 2 dents de all,
- 4 cullerades de brou de carn,
- 12 panets petits,
- Unes rametes de julivert de l’hort del veí,
- 6 cullerades d’oli d’oliva del Molí de Ribelles, que fa créixer les ...
- Sal, de Cardona no, que ja està caducada,

Com preparar-lo:
Filetejar una mica de ruc. Barrejar les dents d’all triturades, la salsa de soja i l’oli d’oliva. Untar els bolets amb aquesta barreja i saltar-los amb una mica d’oli d’oliva. Afegir els filets de ruc a trossos petits a la paella, junt amb els bolets, i cuinar-los volta i volta. Agregar el brou de carn i posar-ho a punt de sal. Una vegada al seu punt, retirar i col·locar els trossos de carn sobre els panets, junt amb els bolets i una mica de la salsa. Servir molt calent, acabat de sortir del foc.

Oju que un de cada quatre paios que ho tasten, es cremen la llengua. Cal bufar una mica, abans d’endrapar, golafres.