dijous, 17 de febrer de 2011

Gall dindi al Whisky


Ingredients:


- Gall dindi de tres quilos.
- 1 ampolla de whisky.
- 150 grams de cansalada.
- Oli d'Oliva.
- Olives negres
- Pebre.
- Sal

Preparació:

1 º Prendre's un glop de whisky abans de començar.

2 º Omplir el gall dindi amb la cansalada, salpebreu i tireu-li un rajolí d'oli d'oliva i les olives.

3 º Pre escalfar el forn a 180 º durant 10 minuts.

4 º Mentre s'escalfa el forn, servir-se un altre whisky.

5 º Ficar el gall dindi al forn.

6 º Prendre's un altre whisket i cantar-li una miqueta al gall dindi.

7 º Pujar el forn a 220 º, foter-li canya al termostat i esberar vint binuts.

8 º Prendre un altre drago.

9 º Al cap d'una esdona, obdir el fodn per fffotde un draig de güiqui al gall dindi i un altde a un mateix.


10 º Donad-li la volta al galldindi.

11 º Cantar un fandango al gall dindi mentde es dosteix.

12 º Detidad el galldindi del fodn. Si se't escapa, busca’l per terra.

13 º Un altde llingotasso ped començad a buscad-lo.

14 º Fotre's una cosdellada al patinad amb el gdeix de tedda.

15 º Tasteu la salsa del tedda que ja estadà fdesqueta.

16 º Pdeneu-se una altda copeta i convideu al gall que jau al vostde costat.

17 º Indendeu aixxecad-vos, encadda gue al tedda s’hi esdigui de gollons. Hics!

18 º Abdasseu la padenta que acaba d'enddad a la cuina, agafeu el gall al bassadiis, el llençeu a la basssuda mendres la donna et monta la de Déu padde.

19 º Prendre un aldde whisky.

20 º I adda a ddinad ji, ji, ji ..., i el gall dindi ?..., on s’ha fffodud el galldindi? ... El ffill de buda se m’ha cadddat el whisky i ha fffotout el camp! Hics!

Cap comentari: