dilluns, 21 de setembre del 2009

MATARRUC D'HONOR 2010

El Sr. Joan de Sagarra, ha revolucionat el galliner a través de les pàgines de "La Vanguardia" del dia 13 de setembre del 2009.

La seva visió de Solsona, el porta a destacar el popular bar "el forat del cul", les no menys populars cambreres romaneses del "Bogart", el famosíssim "Rossinyol de la Catedral" alias mossèn Clos, el "mas respetado que querido" bisbe Jaume Trasserra i Cunillera, el "montón de curas" pels carrers de Solsona, on hi torbat la desapareguda botiga "Betty Boop".
A part dels mèrits demostrats, cal destacar la seva coneixença de les interioritats polítiques del nostre estimat Ajuntament de Solsona, així com la riquesa folklòrica de la Festa Major, i també demostra estar al corrent de la situació econòmica de la Tate, "la pubilla más rica del solsonés".
Finalment destaca la particularitat de que "No hay, ¡hélas!, ningún retaurante que sobresalga en Solsona". El gremi d'hostalers del Solsonès segur que li donarà un "premi" quan ens torni a visitar.

A mi m'ha divertit molt el seu escrit, però qui vulgui una versió més ortodoxa de la Ciutat de Solsona, pot visitar el Web de l'Ajuntament.

PD: "Roger Mas dice que (Solsona) también es de gente arárquica". Fem-lo venir per Carnaval. No se'l podria fitxar com a sermonaire?

Podeu veure el text complert a:
http://www.clipmedia.net/ficheros/2009%5C09_sep%5Cp4089.pdf